Aanmeldformulier

Alle velden met een * zijn verplicht

Hoe in schrijven?

Het invullen van het aanmeld formulier hier naast op de pagina met toegevoegde papieren.
– Kopie van de brief van Senzer
– Kopie van het bewijs van schuldsanering / bewindvoering.
(beschikking rechtbank)
– Kopie van een kwijtschelding gemeentelijke belastingen.

Deze kopie komt in onze administratie te zitten. Alleen laten zien is dus niet voldoende.

LET OP!:

Daarnaast dient iedereen een budgetplan (dus inkomsten/uitgaven en wat je over hebt qua leefgeld) te overleggen. Ook als je geen Senzer brief/bewindvoering enz. hebt dan kun je op basis van je budgetplan inschrijven.

Zit je in de bewindvoering dan bij de bewindvoerder een bewijs leefgeld opvragen en deze als kopie mee sturen per mail.

De stukken en budgetplan kun je mailen naar info@stichtinglief.nl of afgeven in de winkel.

Mocht je nog vragen hebben dan horen we dat graag.

info@stichtinglief.nl
Kvk : 62283340
Rabobank : NL59RABO0301482365

Wanneer inschrijven bij Stichting LIEF?

Dat kan als u een minima uitkering heeft, of als u maandelijks niet of nauwelijks rond kunt komen.
Dat geldt voor ouderen, jongeren, alleen staande en gezinnen in Helmond eo.
Via het inschrijfformulier kunt u onze hulp aanvragen. We vragen in het kort naar uw situatie