NL DOET

Op zaterdag 10 maart gaan wij klussen en poetsen in ons winkelpand.
De taken van die dag zijn:

– Ramen wassen
– Alle rekken van de muur af en grote schoonmaak
– 2 nieuwe kleding rekken maken
– Plantenbak grondig leegmaken en nieuwe planten erin
– Keuken en toilet ruimte alles eruit, poetsen en weer terug.
Of wel grote schoonmaak, niet dat het vies is maar dan hebben we weer alles een keer tegenlijk lekker fris de zomer in.

De winkel van Stichting Lief bestaat 1 jaar.

Op 11 maart 2017 opende stichting Lief de winkel aan de Calsstraat 2.
In het begin waren er 2 dagen in de week dat de winkel open was en dat onze leden daar hun spullen konden komen ophalen en uitzoeken.
Maar ook kwamen er veel mensen over de vloer die geen lid waren, maar wel met een kleine beurs rond moesten zien te komen. Dus wat is mooier dan voor zoveel mensen klaar te staan en die gebruik kunnen maken van de spullen in onze winkel. Het werd zo druk dat we uiteindelijk meer dagen in de week open zijn gegaan. De verkoop van spullen met super lage prijzen maakt dat Stichting Lief open kan blijven en dat hiermee de kosten gedekt kunnen worden.

Voor de leden van Stichting Lief blijven de spullen uiteraard gratis. Ondertussen werd ook de vraag naar onze diensten groter en hebben we de lat hoger moeten leggen qua inschrijven als minima bij Stichting Lief.
Zo weten we ook dat we de juiste doelgroep binnen de Stichting mogen ontvangen. Nog steeds bereiken we mensen die maandelijks de eindjes aan elkaar moeten knopen en dankzij onze winkel ook echt kunnen winkelen voor een super lage prijs. Aangezien we op 11 maart 2018 ons 1 jarig bestaan hebben willen we dit gaan vieren op zaterdag 10 maart. Iedereen is dan welkom om dit met ons te vieren.
Entree is uiteraard gratis maar men dient zich wel op te geven in de winkel.

Ook werd de vraag groter naar de gratis diensten, we hebben onze lat iets hoger moeten leggen met het inschrijven als minima bij Stichting Lief. Dit afgelopen jaar was dus een groot succes.
Zo bereiken we nog meer mensen die maandelijks de eindjes aan elkaar moeten knopen en dankzij de onze winkel ook eens echt lekker kunnen winkelen voor een super laag prijsje.

Op zaterdag 10 maart, vieren wij daarom ons 1 jarig bestaan en iedereen is welkom om dit samen met ons te komen vieren, wel na opgave in onze winkel.