Volg ons op

Aanmelden Kledingbank

Stichting Lief

Kledingbank aanmeldformulier en afspraakplanning

Het kledingbank formulier is in te vullen door instanties. Deze kunnen het formulier aan hun cliënten geven en de cliënt kan dan het formulier overhandigen aan de balie in onze winkel en kleding en schoenen uitzoeken.

Cliënten kunnen dan 2 x per jaar, te weten zomer- en winterperiode, met de door u goedgekeurde verwijzing, kleding en schoenen komen uitzoeken.

Daarnaast is er in november en december de gelegenheid om een verwijzing te krijgen om speelgoed/spellen te komen uitzoeken voor Sinterklaas en/of de kerstdagen. Hiervoor kunt u onze site www.detoverwens.nl raadplegen.

Ook kan, op afspraak, gewinkeld worden als er meer nodig is dan alleen kleding en schoenen en er bijvoorbeeld een persoonlijk gesprek nog nodig is of dat er andere hulpvragen spelen waar we wellicht bij kunnen helpen.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen en/of opmerkingen zijn dan horen wij die uiteraard graag.

Ook voor het maken van een afspraak om een en ander verder door te spreken kunt u ons bereiken via info@stichtinglief.nl of op woensdag en donderdag via telefoonnummer 0492 – 347 662 informatie en afspraken plannen bij Joyce.

Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet,
Stichting LIEF

Titel hier plaatsen
0 K
Titel hier plaatsen
0 M